Monday, 28 September 2015

SHAKLEE TENOM SABAH :Hindarkan Keletihan dan Kelesuan Dengan Vitamin C Shaklee


♡Shaklee Family Wellness Set - Supplemen Asas Untuk Seisi Keluarga♡

♧ Shaklee Family Wellness Set merupakan set supplemen asas untuk kesihatan tubuh badan. Sesuai untuk semua peringkat umur dan sesiapa sahaja seperti mereka yang menjalani kehidupan aktif,mementingkan kesihatan, pelajar dan warga emas.

♧ Set ini memberikan nutrien yang berkhasiat untuk anda sekeluarga supaya kekal sihat dan bertenaga.

♧ Kebaikan Shaklee Family Wellness Set

1》  Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh
2》 Membantu seisi keluarga rasa lebih bertenaga
3》  Menguatkan sistem imun anda
4》  Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot.

Cara makan herblax untuk first time ambil 4 biji selama 3 hari sebelum tidur...selepas tu hanya makan 3-4 biji 2 kali seminggu sahaja untuk detox dan kesihatan usus yang sihat.Namun jika berat anda dalam lingkungan 70 kg dan ke atas perlukan dos yang lebih.Ni kena konsultasi selepas belian la ya..

Shaklee Family Wellness Set terdiri daripada 4 supplemen asas dan merupakan vitamin yang popular, iaitu :

■ Energizing Soy Protein (ESP)��

Membekalkan 14gram non-GMO protein berkualiti tinggi (dalam setiap hidangan) yang mengandungi semua asid amino yang diperlukan oleh tubuh bagi mengekalkan tisu yang sihat,termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh.Ia membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh dan separuh daripada jumlah keperluan kalsium harian,serta membantu membina dan perbaiki tisu badan yang rosak.

■  Vitalea Iron Formula��

Merupakan multivitamin semulajadi yang mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh kita sebagai pelengkap nutrisi harian. Penyediaan makanan yang tidak sihat, diet tidak seimbang, sayur-sayuran dan buah-buahan yang tercemar dengan pesticides(racun makhluk perosak),menyukarkan tubuh kita memperolehi bekalan nutrien yang sepatutnya. Ini akan menyebabkan prestasi tubuh kita merosot sedikit demi sedikit tanpa disedari. Cara terbaik untuk memastikan tubuh kita dilengkapi dengan nutrien yang diperlukan ialah melalui pengambilan multivitamin dan mineral setiap hari, kerana ia dapat menampung mana-mana kekurangan vitamin dalam badan.

■  Sustained Release Vita-C 500MG��

Satu tablet vitamin C bersamaan dengan 7 biji setengah oren asli.Vitamin C Shaklee didatangkan dengan fungsi sustained release,di mana ia akan dilepaskan secara berperingkat mengikut masa demi memastikan vitamin C tersebut kekal dalam badan,kerana vitamin C merupakan vitamin larut air dan mudah musnah.Sangat penting untuk pembentukkan kolagen,sistem imun badan,bertindak sebagai antioksidan dan sangat penting dalam melawan penyakit.

■  B-Complex��

Mengandungi 8 kumpulan vitamin B untuk memenuhi keperluan tubuh.Bertindak sebagai penjana tenaga (melalui tindakbalas glukos) di samping memberi ketenangan pada tubuh.Di sebabkan itu, vitamin B merupakan vitamin paling utama dalam mengatasi kelesuan dan tekanan.Ia mempunyai elemen yang meningkatkan metabolisma,tenaga dan kesihatan otak serta membantu kulit wajah kelihatan berseri dan tidak kusam.

Siapa pun anda, apa pun keperluan anda, Shaklee Family Wellness Set adalah set yang sesuai untuk semua.Anda boleh memilih untuk membuat tambahan vitamin mengikut keperluan anda.

Tips untuk anda yang masih menyusui bayi;

Tambahkan supplemen Alfalfa dan Ostematrix.

Jika anda IBU HAMIL  :  Tambahkan supplemen Ostematrix dan Omega Guard

Jika anda ada MASALAH KULIT  :

Tambahkan  Vitamin E,GLA dan Zinc 

Jika anda IBU BERPANTANG selepas melahirkan  :

Tambahkan supplemen Zinc Complex dalam rangkaian vitamin family wellness anda..

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Info lebih lanjut...
Bolehlah berhubung terus dengan saya melalui telefon/whataspp/Emel

012-8373981
irene_adel26@yahoo.com
wwwirenevitamin.blogspot.com

No comments:

Post a Comment